Weeg & Wandel

Het Weeg & Wandel arrangement is voor een ieder die graag wat aan beweging wil gaan doen maar bijvoorbeeld geen gebruik wil of kan maken van de faciliteiten van een sportschool. Wellicht kent u een buurvrouw, vriend-vriendin of heeft u een gezinslid of misschien wel collega’s die ook graag wat aan beweging willen gaan doen en tevens een stok achter de deur nodig hebben.

Gedurende 3 maanden wordt u regelmatig gewogen (gewicht, vetpercentage en spierpercentage) en gemeten (omvang taille) en daarna gaan we in groepsverband aan de wandel. Gedurende een half uur tot maximaal 1 uur wordt er stevig doorgewandeld en tijdens de wandeling komen er diverse onderwerpen aan bod (informatie betreffende gezond eten, vitamines, mineralen, zoetstoffen etc.). Na afloop beantwoord ik vragen, behandel ik een oefening om de spieren sterker te maken en geef ik andere tips onder het genot van een kopje thee.

Om gebruik te maken van dit arrangement is de aanwezigheid van minimaal 2 personen noodzakelijk. De duur is ongeveer 1,5 uur. Bij een deelname van 4 tot 6 personen is de duur ongeveer 2 uur. Plaats van vertrek kan zijn vanaf een woonadres van één van de deelnemers. Dit natuurlijk in overleg.